Logitech ridică standardele industriei de videoconferințe cu un portofoliu de dispozitive de ultimă generație și soluții PC compatibile cu cele mai performante servicii de conferințe video, cum ar fi Microsoft Teams și Zoom. Noul Logitech Rally Bar, construit special pentru camere de dimensiuni medii și Logitech Rally Bar Mini pentru camere mici, transformă întâlnirile video în întâlniri la calitate cinematografică și cu un sunet clar, totul într-un design all-in-one.

Completând sălile de ședințe de mari dimensiuni, noul Logitech RoomMate este un dispozitiv PC ce permite clienților să ruleze servicii de videoconferință cu camere Logitech – precum Rally Plus – fără nevoia de a utiliza un alt PC sau Mac. Acum puteți simplifica semnificativ configurarea, gestionarea și utilizarea echipamentelor de videoconferință, pentru întâlniri cu un grad ridicat de productivitate, aliniate mediilor de lucru hibride.

„Ne-am concentrat întotdeauna metodic asupra a ceea ce doresc clienții și anume asupra produselor la calitate premium și preț rezonabil”, a declarat Scott Wharton, director general și vicepreședinte Logitech Video Collaboration.

De la ușurința în utilizare și manevrabilitate, până creșterea scalabilității afacerilor, vrem să facem produse complete, mai bune, reducând în același timp complexitatea. Scopul nostru este să includem o soluție de video-colaborare în fiecare spațiu de întâlnire din lume. Pentru a realiza ce ne-am propus, trebuie ca instalarea și utilizarea produselor noastre să fie ușoară și rentabilă, ceea ce credem că am realizat cu acest nou portofoliu de produse.

- Scott Wharton -

Întrucât videoconferința continuă să devină o parte integrantă a oricărei afaceri, cel mai recent portofoliu Logitech creează un nou precedent pentru soluții de videoconferințe cu adevărat flexibile. Puteți rula aplicații de videoconferință acceptate în mod nativ pe Rally Bar și Rally Bar Mini, cum ar fi Microsoft Teams și Zoom, sau le puteți conecta prin USB la orice PC sau Mac.

Noul portofoliu Logitech va oferi suport, de asemenea, pentru alte servicii populare de videoconferință precum GoTo, Pexip și RingCentral.

Începând cu a doua cameră video pentru analiza spațiului de întâlnire cu ajutorul inteligenței artificiale, până la acoperirea audio extensibilă cu Rally Mic Pods, companiile au acum soluții scalabile, care sunt incredibil de versatile, dar și simple de utilizat.

Cu portofoliul Logitech de ultimă generație, organizațiile se pot asigura acum că fiecare sală de ședințe, indiferent de dimensiunea sau modelul de implementare, poate păstra fiecare angajat, inclusiv pe cei care lucrează de la distanță, conectat, fără a pierde informații audio sau video importante.

Rally Bar și Rally Bar Mini își demonstrează potențialul în mod deosebit atunci când vine vorba de performanță și includ aceste caracteristici impresionante:
Optică remarcabilă și rezoluții de până la 4K: Facilitează scenariul unei întâlniri în persoană, practic din orice locație, grație unui set de funcții de pan și tilt, integrate într-un dispozitiv video-bar ce oferă calitate optică până la rezoluții 4K. Rally Bar asigură o calitate a imaginii fără distorsiuni, zoom optic pănă la 5x, ce poate fi extins digital până la 15x zoom total.

Claritate ridicată a vocilor: mulțumită ingineriei audio avansate, ambele dispozitive video-bar beneficiază de difuzoare cu nivel scăzut de distorsiune, oferind un sunet clar, în și din fiecare colț al camerei.

Un set de microfoane direcționale adaptive care formează un fascicul, captează voci de la fiecare persoană cu o claritate conversațională remarcabilă, concentrându-se către persoana care vorbește și ajustând automat vocile mai puternice și mai slabe, suprimând în același timp zgomotul nedorit.

În plus, un sistem brevetat de suspensie anti-vibrații, reduce vibrațiile din vocea interlocutorului care pot trece prin pereți, standuri și mobilier, astfel încât să puteți auzi și să fiți auziți cu o claritate remarcabilă.

Design uimitor: Rally Bar și Rally Bar Mini au margini elegante și rotunjite pentru un aspect elegant, minimalist. Dispunând de țesături din poliester reciclat pe difuzoare, ambele echipamente video bar sunt disponibile în culorile grafit și alb, pentru a completa perfect estetica sălilor de conferință moderne.

Super inteligent cu AI încorporat: Ambele dispozitive video bar sunt echipate cu tehnologia Logitech RightSense și AI Viewfinder, o a doua cameră dedicată procesării computerizate a imaginilor. Camera detectează fețele oamenilor și acțiunile lor în timp real, sporind capabilitățile de încadrare a imaginilor Logitech RightSight și a controlului camerei, astfel încât participanții la întâlnire să fie mereu focalizați, fie că se alătură târziu discuție, fie că se deplasează prin încăpere.

Incredibil de simplu de configurat, gestionat și monitorizat: Dincolo de designul versatil, all-in-one, Rally Bar și Rally Bar Mini oferă o gestionare excepțională a cablurilor și a opțiunilor de montare, care asigură instalări ușoare și sigure, cu un efort minim.

Configurarea durează câteva minute și puteți monitoriza și gestiona cu ușurință echipamentele video bar de pe o singură platformă, utilizând Logitech Sync sau tabloul de bord preferat pentru gestionarea dispozitivelor. În plus, obțineți informații despre modul în care sălile de conferințe sunt utilizate, cum ar fi numărul persoanelor, important în special pentru limitele de ocupare a camerelor la locul de muncă în sistem hibrid.

Citeste si:

    Cât costă noul Logitech Rally Bar

    Logitech Rally Bar este primul produs din portofoliul de echipamente video bar de ultimă generație, și va fi disponibil pe scară largă la sfârșitul acestui trimestru. Rally Bar dispune de suport integrat Microsoft Teams Rooms pe dispozitive Android, dar și Zoom Rooms, acesta din urmă fiind disponibil imediat.

    Prețul pentru Rally Bar începe de la 3.999 €, Rally Bar Mini începe de la 2.999 €, iar Logitech RoomMate începe de la 999 €. Portofoliul Logitech va funcționa și cu GoTo, Pexip și RingCentral.

    Abonează-te pe

    Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

    Despre autor
    Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

    Te-ar putea interesa și:



    Mai multe articole din secțiunea IT & C »



    Setari Cookie-uri