Softbinator Technologies, companie de product development, specializată în designul, dezvoltarea și lansarea de produse software, a organizat Softbinator Labs, program de cursuri gratuite pentru studenții și masteranzii la început de drum profesional, care doresc să-și dezvolte abilitățile tech și să facă parte dintr-o companie IT de succes. Programul de anul acesta, demarat în luna aprilie, a înregistrat 57 de cursanți, aleși din peste 1350 de aplicanți.

„Programul Softbinator Labs reprezintă o oportunitate pentru participanți de a căpăta experiență practică cu tehnologii noi, utilizate în industrie. Mentorii Softbinator Technologies sunt bucuroși să împărtășească experiențele și cunoștințele acumulate, tinerilor care-și doresc o carieră în domeniul IT”, a declarat Daniel Ilinca, CEO Softbinator Technologies.

Softbinator Labs reprezintă un program de cursuri gratuite, desfășurate pe parcursul a șase săptămâni, dezvoltat de echipa Softbinator Technologies. În cadrul acestui program, cursanții au posibilitatea de a aprofunda oricare dintre tehnologiile – Java, .Net sau Front End, urmând ca apoi să pună în practică noțiunile învățate realizând un proiect individual sub atenta îndrumare a mentorilor. La finele programului Softbinator Labs, cei mai buni candidați vor avea posibilitatea de a continua această călătorie în cadrul companiei, pe posturi de programatori.

Anul acesta, programul s-a desfășurat în perioada 3 aprilie – 8 mai și a cuprins 57 de cursanți, aleși din 1350 de persoane care au aplicat.
Potrivit reprezentanților companiei, este esențial ca viitorii specialiști, indiferent de parcursul profesional ulterior, să aibă acces la cele mai bune metode si resurse de informare și să capete experiență practică. Drept urmare, în ultimii ani, Softbinator Technologies și-a asumat sprijinirea mediului educațional ca direcție de responsabilitate socială, prin implicarea constantă în multiple proiecte externe din această arie, fiind un partener de încredere pentru Universitatea din București și implicându-se activ în susținerea de cursuri pentru persoanele aflate în programele de reconversie profesioanală oferite de Bittnet prin inițiativa Ctrl+N.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri