Softbinator Technologies, companie de product development, specializată în designul, dezvoltarea și lansarea de produse software, a organizat Softbinator Labs, program de cursuri gratuite pentru studenții și masteranzii la început de drum profesional, care doresc să-și dezvolte abilitățile tech și să facă parte dintr-o companie IT de succes. Programul de anul acesta, demarat în luna aprilie, a înregistrat 57 de cursanți, aleși din peste 1350 de aplicanți.

„Programul Softbinator Labs reprezintă o oportunitate pentru participanți de a căpăta experiență practică cu tehnologii noi, utilizate în industrie. Mentorii Softbinator Technologies sunt bucuroși să împărtășească experiențele și cunoștințele acumulate, tinerilor care-și doresc o carieră în domeniul IT”, a declarat Daniel Ilinca, CEO Softbinator Technologies.

Softbinator Labs reprezintă un program de cursuri gratuite, desfășurate pe parcursul a șase săptămâni, dezvoltat de echipa Softbinator Technologies. În cadrul acestui program, cursanții au posibilitatea de a aprofunda oricare dintre tehnologiile – Java, .Net sau Front End, urmând ca apoi să pună în practică noțiunile învățate realizând un proiect individual sub atenta îndrumare a mentorilor. La finele programului Softbinator Labs, cei mai buni candidați vor avea posibilitatea de a continua această călătorie în cadrul companiei, pe posturi de programatori.

Anul acesta, programul s-a desfășurat în perioada 3 aprilie – 8 mai și a cuprins 57 de cursanți, aleși din 1350 de persoane care au aplicat.
Potrivit reprezentanților companiei, este esențial ca viitorii specialiști, indiferent de parcursul profesional ulterior, să aibă acces la cele mai bune metode si resurse de informare și să capete experiență practică. Drept urmare, în ultimii ani, Softbinator Technologies și-a asumat sprijinirea mediului educațional ca direcție de responsabilitate socială, prin implicarea constantă în multiple proiecte externe din această arie, fiind un partener de încredere pentru Universitatea din București și implicându-se activ în susținerea de cursuri pentru persoanele aflate în programele de reconversie profesioanală oferite de Bittnet prin inițiativa Ctrl+N.

Citeste si:
Softbinator Technologies vrea pe piața AeRO a Bursei de Valori...
Softbinator Technologies vrea...
Sursa foto: Shutterstock

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri