OnePlus anunță debutul perioadei de vânzări pentru cel mai nou smartphone al companiei din linia de produse Nord, respectiv OnePlus Nord CE 5G, în toată Europa.

OnePlus Nord CE 5G este disponibil în trei culori, Blue Void, Charcoal Ink și Silver Ray, iar utilizatorii îl pot acum să comande dispozitivul de pe site-ul oficial al companiei.

OnePlus Nord CE 5G: ce caracteristici are

OnePlus Nord CE 5G

“CE” din denumirea OnePlus Nord CE 5G provine de la “Core Edition”. Nord CE combină cele mai bune caracteristici hardware din segmentul lui, inclusiv un sistem foto triplu versatil de 64 MP, un ecran AMOLED de 90 Hz, un procesor Snapdragon 750G 5G, tehnologia WarpCharge 30T Plus îmbunătățită, precum și OxygenOS11.

OxygenOS 11 oferă îmbunătățiri semnificative ale unor funcții precum Dark Mode, Zen Mode și un nou Always On Display (AOD). În plus, OOS 11 a fost optimizat pentru utilizarea cu o singură mână, prin repoziționarea comenzilor și un design mai simplu.<

Nord CE 5G are o grosime de 7,9 mm și o greutate de 170 g, acesta fiind cel mai subțire dispozitiv OnePlus de la OnePlus 6T încoace. Cu toate acestea, mufa pentru căști de 3,5 mm a fost adăugată la acest dispozitiv.

OnePlus Nord CE Blue Void vine cu un finisaj mat AG rezistent la amprente. La fel ca toate dispozitivele flagship ale OnePlus, Nord CE va primi doi ani de actualizări de software și trei ani de actualizări de securitate.   

OnePlus Nord CE 5G: preț și disponibilitate

OnePlus Nord CE 5G

RAM 

ROM 

Culori 

Preț 

Disponibilitate 

Data de start a vânzărilor 

6GB 

128GB 

Charcoal Ink 

299 Euro 

Europa – Exclusiv pe OnePlus.com

21 iunie

8GB 

128GB 

Blue Void, Charcoal Ink 

329 Euro 

Europa

21 iunie

12GB 

256GB 

Blue Void, Charcoal Ink, Silver Ray 

399 Euro 

Europa

21 iunie

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri