POCO Global, compania chinezească care s-a desprins din gigantul Xiaomi , lansează modelul POCO M3 Pro 5G pe piața din România. Acesta este echipat cu procesorul MediaTek Dimensity 700 5G, display de 90Hz, setup triplu de camere de 48MP și o baterie de 5,000mAh și cu un design unic.

POCO M3 Pro 5G este disponibil în varianta 6GB+128GB, începând de la prețul recomandat de vânzare de 1.049 lei. În perioada 29 iunie - 1 iulie, cei care își vor achiziționa telefonul vor beneficia de o reducere de 50 de lei în rețeaua partenerilor autorizați (Mi-Home.ro, Mi Store, eMAG, Altex, Flanco, PC Garage, EvoMAG, Cel.ro).

POCO utilizează pentru prima dată tehnologia MediaTek Dimensity

Pentru prima data în istoria companiei, POCO utilizează tehnologia MediaTek Dimensity, iar pentru a se ridica la nivelul capacității puternice a procesorului, POCO M3 Pro 5G are un display FHD+ de 6,5", cu o rată de refresh de 90Hz, POCO M3 Pro 5G vine cu imagini care se succed mai rapid și o experiență mai fluidă pentru utilizatori decât modelele anterioare.

Ecranul POCO M3 Pro 5G vine, de asemenea, cu un upgrade față de cel al lui POCO M3, de la tehnologia Dot Drop la cea DotDisplay. Funcția DynamicSwitch îi permite display-ului să comute automat ratele de refresh la 90Hz, 60Hz, 50Hz și 30Hz pentru a se adapta la conținutul redat, astfel consumul de energie fiind mai eficient.

Setup-ul triplu de camere, format din o cameră principală de 48MP, o cameră macro de 2MP și un senzor de profunzime de 2MP completează experiența de utilizare POCO M3 Pro 5G. Camera principală de 48MP le permite utilizatorilor să surprindă imagini mai clare și mai detaliate, în special în condiții de luminozitate redusă, față de modelul anterior.

Bateria mare de 5.000mAh (typ), care poate rezista peste două zile, este suportul tuturor acestor capabilități pe care le are noul smartphone, și oferă încărcare rapidă la 18W și un încărcător în cutie de 22,5W.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri