Priveghiul lui Maradona va fi prelungit, a anunțat guvernul argentinian, după ce fanii legendarului fotbalist au intrat în confruntării cu polițiștii. Fanii lui Maradona au stat în coadă cu miile pentru a își lua rămas bun de la vedeta argentiniană, însă după mai multe ore de așteptat, răbdarea lor pare că s-a terminat. Mulțimea a încercat să ia cu asalt Casa Rosada, locul unde se află sicriul, scrie Digi24.ro.

Forțele de ordine argentiniene au folosti gloanțe de cauciuc și gaze lacrimogene pentru a încerca să îi disperseze pe fanii lui Maradona în apropiere de Casa Rosada, acolo unde se află trupul celebrului campion

Scenele au fost difuzate în direct la televiziunile din țară, iar ulterior, sicriul a fost mutat. Primele confruntări au avut loc în zona clădirii guvernamentale și în Plaza de Mayo, acolo unde mulțimea a încercat să ia cu asalt Casa Rosada.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri