QUALITANCE, companie internațională de inovație, tehnologie și inteligență artificială, fondată în România, anunță alăturarea lui Cristian Anghel în echipa de management și numirea sa ca Managing Director. Compania își continuă planurile de creștere prin proiecte complexe de transformare digitală pentru organizații mari, iar rolul lui Cristian Anghel va fi definitoriu în urmarea direcțiilor strategice ale companiei, prin coordonarea echipelor de design, dezvoltare și livrare de servicii.

Cristian Anghel are o experiență de 18 ani în domeniul tehnologiei informației, desfășurată în companii cu activitate în România, Franța și Canada. Anterior QUALITANCE, Cristian a activat timp de 11 ani în Pentalog, companie franceză de tehnologie, unde, în calitate de Delivery Center Manager, a condus echipe mari de ingineri și programatori, distribuite la nivel național.

De asemenea, parcursul profesional al lui Cristian include Redline Communications, companie multinațională canadiană de telecomunicații în care și-a adus contribuția timp de 8 ani. De-a lungul carierei,

Cristian Anghel a evoluat în toate etapele de dezvoltare profesională - de la programator, inginer senior, technical leader, team leader, customer support product manager până la director de proiect, practices manager și director de centru - dobândind, astfel, o experiență solidă în dezvoltarea și livrarea de servicii de tehnologie pentru organizații mari din categoria „blue chips”, companii mici și mijlocii, inclusiv startup-uri din domenii diferite, precum telecom, retail sau sănătate.

“În strategia noastră de dezvoltare, rămân prioritare parteneriatele cu organizații mari din România și din afara țării, pentru care dezvoltăm proiecte complexe de transformare digitală. Suntem încântați de venirea lui Cristian în echipa noastră și avem încredere că, prin experiența sa valoroasă în domeniul serviciilor de tehnologie, expunerea la culturi de business diferite și proiectele internaționale de anvergură, vom continua să consolidăm aceste parteneriate valoroase la nivelul de exigență al economiei hiper scalabile în care trăim”, declară Mike Parsons, CEO QUALITANCE.

“QUALITANCE este compania pe care am privit-o dintotdeauna cu admirație pentru capacitatea de a crea inovație la nivel global și pentru viziunea de a construi rapid business-uri digitale de la zero. Este onorant pentru mine să coordonez acum aceste echipe cu talent extraordinar în engineering și design de produs, care depășesc mentalitatea safe, îmbrățișând direcții curajoase, propice proceselor transformatoare. Sunt convins că, printr-un angajament reciproc cu echipa și clienții noștri, vom construi și mai multă valoare la nivel de industrie și utilizatori”, adaugă Cristian Anghel, Managing Director QUALITANCE.

De 18 ani, Cristian Anghel își desfășoară în paralel și activitatea de predare, în prezent, fiind conferențiar universitar la Facultatea de Electronică și Telecomunicații, Catedra de Telecomunicatii, din cadrul Universității Politehnica din București. A absolvit cursurile acestei universități, deținând un masterat în Telecomunicații și un doctorat în Inginerie Electrică și Electronică.

Retail jobs

Sursa foto: QUALITANCE

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri