Corsar Online, firma care deținea CEL.ro, retailer online cu capital integral românesc, a cerut intrarea în insolvență depunând un dosar în acest sens la Tribunalul București.

Firma controlată de Tiberiu Pop înregistrase anul trecut pierderi nete de 3,5 mil. lei, de peste patru ori mai mari decât în 2019. De asemenea, afacerile companiei au scăzut cu 37,7% în 2020, la 204 mil. lei.

Intrarea în insolvență a companiei are loc în contrast cu evoluția puternic pozitivă a retailului online și a pieței de e-commerce din 2020.

Pe site-ul Cel.ro se menționează însă că firma nu mai este administrată de Corsar Online, ci de BRAND DESIGN TEAM. Compania din urmă a înregistrat anul trecut un profit de 2 mil. lei, având 5 angajați.

Retail jobs Sursa foto: Shutterstock
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Sișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-sef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri