Goana după timp ne este cunoscută încă din copilărie și, odată ce creștem, descoperim că trebuie să mărim viteza pentru a reuși să ținem pasul, atât cu timpurile, cât și cu task-urile noastre zilnice. Din fericire, în ultimii ani avem parte de un ajutor de nădejde din partea tehnologiei, ce aduce pe piață tot mai multe idei revoluționare, tot mai ușor accesibile.

Nu mai este un secret pentru nimeni că, de cele mai multe ori, cel mai bun prieten al omului a devenit telefonul. Dacă înainte aveam grijă, atunci când plecăm de acasă, să nu uităm luminile aprinse sau cheile pe măsuța din hol, acum prioritar a devenit telefonul. Acest lucru se datorează faptului că putem rezolva o mare parte din probleme cu ajutorul lui.

Nici măcar portofelul nu mai este la fel de important cum era odinioară, dat fiind faptul că acum putem face plăți cu telefonul, fără a mai scoate cardul din geantă și că avem cel puțin câte o poză a documentelor noastre personale salvată.

Tot în telefon avem posibilitatea de a ne introduce în calendar toate evenimentele importante, fără a mai sta cu grija uitării.

Regăsește mai jos trei evenimente importante de care este bine să nu uităm, iar calendarul online ne poate ajuta:

  • Vei ști din timp de fiecare eveniment din viața ta și a persoanelor dragi

Nu ne putem învinovăți că nu mai putem reține toate datele evenimentelor importante din viața noastră și a celor apropiați. Asta se datorează faptului că avem o viață activă și deseori haotică. Odată ce le trecem în calendarul nostru online, din telefon sau laptop, vom fi anunțați din timp pentru a ne putea pregăti și a evita fuga pe ultima sută de metri după cadou.

  • Te anunță înainte să expire polițele de asigurare

Dacă la început ai grijă doar să nu-ți expire polița RCA fără să-ți dai seama, apoi realizezi că ai acumulat o multitudine de scadențe pentru tot felul de asigurări și obligații. Notând în calendar, ai posibilitatea de a face o verificare RCA online, pentru a vedea cele mai bune prețuri și condiții, fără a fi presat de timp. Având în vedere majorarea suferită de prețul acestora, o verificare atentă te poate scuti de plata unor comisioane inutile. Totodată, aici poți salva și data de expirare a valabilității ITP-ului și a altor asigurări facultative.

  • Vei putea merge cu cei mici la toate activitățile extrașcolare

Agenda săptămânală se umple repede odată ce introduci și orele de dans, de sport sau de pictură ale celor mici. Acestea sunt, în cele mai multe dintre cazuri, stabilite în zile și ore fixe. Important este să știi de ele, pentru a nu planifica altă activitate. Vor mai putea fi adăugate în calendar și vizitele la doctor sau ședințele cu părinții.

Nu trebuie să fii o persoană iubitoare de tehnologie pentru a putea beneficia de avantajele ei. Este suficient să îți aloci la început puțin timp pentru a descoperi cum funcționează aplicația, pentru ca apoi să îți poți face ordine în evenimentele zilnice.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri