WAM, aplicația românească în care te joci și câștigi crypto, a depășit TikTok, Disney+ și Netflix și a devenit cea mai descarcată aplicație de entertainment din România, ajungând pe primul loc în App Store.

Aplicația românească WAM, fondată la Cluj, este prima platformă de jocuri hyper-casual care integrează tehnologia blockchain și se bucură de o popularitate deosebită ultima perioadă în rândul publicului larg, după ce, în 2021, a captat atenția gamerilor și a pasionaților de crypto.

În această săptămână, WAM a devenit cea mai descarcată aplicație de entertainment din România, depășind aplicațiile unor giganți precum Disney, TikTok, Netflix sau HBO.

"Cel mai simplu mod de a adopta o tehnologie este prin jocuri, iar noi putem fi unii dintre pionierii care vor ajuta la adopția în masă a tehnologiei blockchain", a spus Daniel Tamaș, cofondator și CEO WAM.

WAM oferă numeroase jocuri din categoria casual şi hyper casual, iar utilizatorii pot concura pentru a câștiga premii crypto, sub formă de NFT și WAM token.

"În perioada următoare ne concentrăm foarte mult pe educarea utilizatorilor și simplificarea tuturor proceselor din cadrul aplicației, primul pas fiind integrarea plății cu cardul în aplicație, astfel încât totul, în afară de sfera de entertainment, să devină invizibilă pentru utilizator", a spus Alex Rus, co-fondator WAM.

Play.wam.app

Afla mai multe pe https://t.me/wamapp

Sursa foto: WAM

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri