Elon Musk continuă politica agresivă de personal de la Twitter, care deja s-a soldat cu concedierea a aproximativ jumătate din angajații companiei.

”Ca să mergem înainte, să construitm un Twitter 2.0 de avangardă într-o lume tot mai competitivă, va trebui să fim extrem de duri. Asta va însemna să munciți peste program la o intensitate extrem de ridicată. Doar un efort extraordinar vă va asigura o notă de trecere”, le-a transmis Elon Musk angajaților Twitter, într-un mail trimis la miezul nopții și având titlul ”La răscruce”, scrie Business Insider.

Musk le-a mai comunicat angajaților că Twitter va deveni o companie mai ”tehnică”, cea mai parte a echipei urmând să se concentreze pe scrierea de cod, chiar dacă designul și managementul de produs vor rămâne foarte importante.

”Dacă sunteți siguri că vreți să faceți parte din noul Twitter, apăsați «DA» în formularul de mai jos. Cine nu a făcut asta până la ora 5 seara a zilei de mâine va primi salarii compensatorii pentru 3 luni”, este ultimatumul noului șef al rețelei sociale.

Musk a preluat controlul Twitter în octombrie și a concediat rapid aproape jumătate dintre angajați, inclusiv directori de top. Săptămâna trecută, el i-a avertizat pe cei rămași în companie să se aștepte la un program de lucru chiar și de 80 de ore pe săptămână și la reducerea benficiilor – de pildă, la eliminarea meselor gratuite. De asemenea, el le-a impus să renunțe la lucrul de acasă.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri