IBM o numește pe Cerasela Venera Baiculescu în funcția de Country Leader în cadrul IBM România și Moldova.

Cerasela Venera Baiculescu va fi responsabilă pentru operațiunile de afaceri globale ale companiei IBM în România și Moldova, susținând creșterea business-ului.

„Am privilegiul de a conduce operațiunile IBM din România și Moldova” spune Cerasela Venera Baiculescu. „Prin valorificarea soluțiilor IBM de inteligență artificială și cloud hibrid, a expertizei în consultanță și a partenerilor noștri de ecosistem, putem accelera și mai mult procesele de transformare digitală ale clienților noștri și putem ajuta la modelarea economiei țărilor respective.”

„Cerasela este un lider foarte respectat, cu o cunoaștere solidă a pieței, a serviciilor tehnologice și cu expertiză în vânzări. Sunt convins că perspectiva și experiența ei vor fi un avantaj pentru IBM și pentru clienții noștri” a declarat Igor Pravica, General Manager, IBM Eastern Europe Territory.

Baiculescu îi succede Martei Brańska-Rybicka, care a fost numită într-o altă funcție în cadrul companiei IBM.

Sursa foto: IBM

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri