OVES Enterprise, companie de dezvoltare de software din Cluj, anunță dublarea investițiilor, la 3 milioane de euro, pentru 2023, punând accentul pe inovație, pe lansarea de produse proprii și pe extinderea internațională.

Compania, cu afaceri de peste 6 milioane de euro în 2022, păstrează ritmul de creștere și în 2023 și estimează dublarea afacerilor, în acest an, pe fondul creșterii numărului de proiecte din industriile financiară (bănci, instituții financiare, start-up-uri din zona financiară etc.) și de apărare.

„Estimăm, cel puțin, o dublare a business-ului OVES Enterprise, în 2023. Ne vom axa, în continuare, anul acesta, pe segmentele de defence și financiar, dar și pe zona de cloud, în măsura în care avem foarte multe cereri de aici și avem și expertiza necesară pentru a da curs acestor cerințe. Vedem, totodată, o creștere a cererii și în zona de healthcare, segment care ne așteptăm să aibă o evoluție importantă”, spune Mihai Filip, CEO OVES Enterprise(foto).

Numărul de clienți OVES Enterprise a crescut anul trecut cu aproximativ 30%, însă dublarea business-ului în 2022 a fost generată de solidificarea parteneriatelor deja existente, compania reușind, cu fiecare client, o scalare a serviciilor oferite, din zona de development, la început, către consultanță, strategie, cybersecurity, data security și multe altele.

Angajări în IT: OVES Enterprise își propune o creștere cu 50% a numărului de colaboratori

Angajari IT
Anul trecut, OVES Enterprise a început procesul de extindere a prezenței în piața internațională, prin deschiderea de birouri în afara României. În prezent, compania operează 5 birouri în străinătate: în SUA, la Palo Alto (Silicon Valley), în Germania (Munchen și Berlin), în Emiratele Arabe Unite (Dubai) și în Mare Britanie (Londra).

„Vom continua extinderea internațională în 2023. Dorim să explorăm opțiunea de a deschide noi birouri în SUA, de exemplu la New York sau la Washington. Nu excludem să deschidem un birou și în partea de nord a Europei, cel mai probabil în Suedia, care este poartă de intrare către țările nordice. Și Franța rămâne o țara interesantă pentru noi, cu foarte multe posibilități în zona de tech. Totodată, avem un partener din Asia care dorește să deschidem un office acolo - explorăm și această opțiune”, mai spune Mihai Filip.

Angajări STS. Ce trebuie să faci ca să te angajezi ca operator „112”

Optimizarea proiectelor, reducerea costurilor și creșterea profitabilității sunt aspectele care completează strategia de anul acesta a OVES Enterprise.

Cât privește numărul de angajați, OVES Enterprise a închis 2022 cu o echipă de aproape 200 de colaboratori. Compania își propune o creștere cu 50% a numărului de colaboratori, ajungând, la finalul anului, până la circa 300. Acest obiectiv se află în strânsă legătură cu contextul economic global și va fi ajustat, pe parcursul anului, pe măsura oportunităților și a contextului.

Sursa foto: Rawpixel.com / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri