HONOR a lansat în România flagshipul Magic5 Pro, dispozitiv dezvăluit pentru prima dată la Mobile World Congress 2023 și cel mai recent model din gama premium Magic Series.

HONOR Magic5 Pro are rame simetrice ce au curbură dublă ultra îngustă pe ambele părți și un design Star Wheel Triple Camera care stă ca piesă centrală pe spate. Cântărește 219 grame, are o grosime de 8.77 mm și oferă o luminozitate maximă HDR de 1.800 de niți. Ecranul are o dimensiun de 6.81 inci.


Reprezentanții HONOR precizează că smartphone-ul vine și cu o componentă denumită Discrete Display Chipset al cărui rol este de a îmbunătăți calitatea vizuală a imaginilor în mișcare. Oferind, în același timp, un efect HDR (High Dynamic Range) permanent activat pentru a îmbunătăți claritatea video, chipset-ul oferă o rată de cadre mai mare cu un consum de energie mai mic pentru o experientă de joc mai lungă.

Compania se laudă și cu funcții care ar atenua oboseala ochilor, Magic5 Pro fiind dotat cu o emisie redusă de lumină albastră și cu o funcție care stimulează lumina naturașă. Tot din categoria funcțiilor menite să ofere un confort mai mare ochilor, întâlnim și Circadian Night, funcție despre care producătorul zice că îmbunătățește calitatea somnului și un ecran LTPO de 2160hz Pulse Width Modulation(PWM) ce promite să minimizeze pâlpâirea ecranului.

Magic5 Pro: sistemul de cameră foto și video

Așa cum se poate vedea și în imaginile din acest articol, sistemului de camere foto al Magic5 Pro îi este atribuit un spațiu generos pe spatele smartphone-ului. El cuprinde un sistem de cameră principală triplă care cuprinde o cameră wide de 50MP, o cameră ultra wide de 50MP și o cameră Telephoto de 50MP.

Reprezentanții companiei menționează și o nouă tehnologie, denumită Ultra Fusion Computational Optics, care este un algoritm computațional care completează sistemul de cameră foto și care promite să îmbunătățească claritatea imaginii la un zoom de 3,5X-100X. Printre altele, telefonul mai include și soluția AI Motion Sensing Capture capabil să identifice automat diverse aspecte precum punctul cel mai înalt al unei sărituri și să captureze cadrul în definiție clară.


Magic5 Pro are o baterie de 5.100mAh, e alimentat de procesorul Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform de la Qualcomm și rulează cel mai recent sistem de operare MagicOS 7.1 bazat pe Android 13.

HONOR Magic5 Pro este disponibil în culorile Black și Meadow Green, toate acestea fiind inspirate de frumusețea naturii. Începând cu 27.04.2023, HONOR Magic5 Pro poate fi achiziționat în România prin intermediul partenerilor Altex, Orange, Media Galaxy, Vodafone, pornind de la 5999 RON.

Colegii de la start-up.ro au realizat deja un review al modelului, pe care-l puteți urmări mai jos:

Compania chinezească Honor, producătoare de telefoane și alte gadget-uri, și-a relansat activitatea pe piața din România în luna mai a anului trecut.

Honor este o fostă subsidiară a companiei de tehnologie Huawei, vândută în luna noiembrie 2020 în încercarea grupului chinez de a reduce impactul provocat de către sancțiunile aplicate de SUA. Honor și-a reluat activitatea pe piața din România ca un brand deținut de către un consorțiu chinez denumit Shenzen Zhixin New Information Technology, din care face parte și Shenzen Smart City Technology Decvelopment Group, controlat de către statul chinez, notează BBC.com.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri