Retailerul de produse electronice si electrocasnice Altex are un nou director financiar, Nicoleta Reitu, cu o experinta de peste 15 ani in domeniul financiar.

Ea va superviza direct echipa de specialisti ai diviziei financiare a grupului, iar principalele sale atributii sunt legate de asigurarea unui management financiar performant.

Inainte de a face parte din echipa executiva a Altex, Nicoleta Reitu a ocupat pozitia de director financiar la Bayer SRL, compania locala a grupului german Bayer. Ea a mai detinut functia de director financiar pentru Fresenius Medical Care Romania SRL, sucursala companiei germane cu acelasi nume.

Bayer si Fresenius Medical Care sunt companii multinationale din DAX30 - primele 30 companii germane listate la bursa din Frankfurt in functie de capitalizarea bursiera.

In cadrul companiei Bayer, Nicoleta Reitu a participat la preluarea diviziei de Consumer Care de la Hoffmann la Roche in 2005, si respectiv a Schering AG Rep Office in 2007, ca urmare a achizitiilor pe plan global efectuate de grupul Bayer.

Alta realizare notabila din cariera Nicoletei Reitu o reprezinta perioada de lucru in Arbomedia in pozitia de director financiar. Aici a facut parte din echipa care a pregatit oferta de participare la licitatia organizata de SRTV pentru vanzarea externalizata a spatiului publicitar al televiziunii publice.

Licitatia a fost castigata de Arbomedia si colaborarea cu SRTV s-a desfasurat pe modelul asocierii in participatiune.

Nicoleta Reitu este absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, si a unui program Executive MBA in 2007, program dezvoltat de Asebuss in parteneriat cu Kennesaw State University din SUA.

Cum vede Altex evolutia pietei de electronice si IT.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si