Britanicii sunt de parere ca Jocurile Olimpice sunt cea mai buna oportunitate de crestere pentru mediul economic, din cauza ca foarte multe companii din toata lumea vor veni la Londra pentru a face afaceri.

O gama larga de companii britanice vor fi implicate impreuna cu companiile de top de lume in evenimentele legate de aceasta competitiei, lucru ce va determina Marea Britanie sa depuna toate eforturile pentru a rezolva provocarile economice cu care se confrunta, a adaugat David Cameron.

"Ne straduim pentru a fi siguri ca intreaga natiune sa profite de pe urma acestei oportunitati rare. Ne asteptam ca veniturile generate sa atinga 1 miliard de lire pentru companiile engleze, fapt vital pentru asigurarea unei cresteri economice solide pe termen lung", a mai precizat acesta.

Citeste si:

S-a pus la punct un program de conferinte, summit-uri, seminarii si intalniri directe intre companiile britanice si cele internationale.

Seria de conferinte a Jocurilor Olimpice este elementul cheie al platformei de prezentare a parteneriatelor internationale ce va incepe din ajunul jocurilor din 26 iulie si va dura pana pe 7 septembrie, la sfarsitul jocurilor Paralimpice.