Groupama Asigurari si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) au semnat un parteneriat prin care compania franceza devine asiguratorul oficial al COSR si al echipei care va reprezenta Romania la Jocurile Olimpice de la Londra.
Parteneriatul semnat de Groupama cu COSR include mai multe componente, printre care asigurarile auto, asigurarea cladirilor si bunurilor COSR si in special asigurarea intregii echipe care va reprezenta Romania la Jocurile Olimpice, pe tot parcursul deplasarii la Londra.

Valoarea primei anuale de asigurare se ridica la 72.000 de euro, potrivit declaratiilor lui Francois Coste (foto stanga), director general Groupama Asigurari, iar acoperirea este una globala, sportivii nefiind asigurati individual.

Contractul dintre cele doua entitati este sub forma de barter, prima de asigurare fiind suportata exclusiv de Groupama. In acelasi timp, logo-ul companiei de asigurari insoteste imaginea COSR la fiecare eveniment, in calitate de partener.

Realizarea acestui parteneriat a fost posibila companiei de brokeraj in asigurari si reasigurari Gras Savoye Romania, in calitate de partener Groupama.

„Parteneriatul cu Groupama este cu atat mai important cu cat asigura linistea sportivilor care vor participa la Jocurile Olimpice de la Londra deoarece pentru un performer sanatatea este principalul garant pentru performanta”, a declarat Octavian Morariu (foto dreapta), presedinte COSR.


„La atat de putin timp de la venirea mea in Romania, am ocazia sa semnez, in numele Groupama Asigurari, un parteneriat de calibru prin care putem sustine echipa olimpica a Romaniei”, a declarat Francois Coste.

La Jocurile Olimpice de la Londra din acest an, echipa Romania va fi compusa din peste 100 de sportivi, cu o delegatie de 150 de persoane.

Groupama Asigurari ocupa locul al patrulea in clasamentul general al companiilor de asigurari, fiind astfel unul dintre liderii pietei de profil din Romania. Compania este parte a unuia dintre cele mai puternice grupuri internationale de asigurari si servicii finaciare din Europa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri