Fostul cantaret pe nave de croaziera devenit politician a facut aceasta dezvaluire intr-un interviu amplu la unul dintre posturile sale de televiziune, in pofida faptului ca nu s-a despartit in mod oficial de a doua sotie, Veronica Lario. "Este oficial, m-am logodit cu Francesca Pascale si, in sfarsit, nu ma mai simt singur", a declarat Berlusconi, in prezent judecat pentru intretinere de raporturi sexuale platite cu o prostituata minora.

"Este o diferenta de varsta de 49 de ani intre noi. Ea este o fata frumoasa si chiar si mai frumoasa interior, cu principii morale solide. Este foarte apropiata de mine, ma iubeste, iar eu simt acelasi lucru", a adaugat Il Cavaliere, precizand ca "este o foarte buna prietena" a fiicei sale, Marina.

In ultimele saptamani, cei doi au fost vazuti pe Stadionul San Siro din Milano, asistand la un meci de fotbal al echipei sale AC Milan, dar au fost surprinsi si la o pizzerie din centrul orasului, glumind si razand. Intre cei doi s-a mai afirmat ca ar fi existat o relatie, iar ea a fost vazuta venind la apartamentul sau din Roma. Ea a fost consilier la Napoli, din partea partidului lui, Poporul Libertatii (PdL).

Pascale a fost protejata de catre Berlusconi in trecut si a vorbit despre cat de mult ii plac ideile lui intr-un interviu.

Captura foto: lettera43.it