Regele Juan Carlos al Spaniei a fost externat dupa operatia de hernie de disc

Regele Juan Carlos al Spaniei a fost externat, sambata, dupa operatia de hernie de disc de acum o saptamana, efectuata intr-o clinica din Madrid, relateaza presa spaniola, citata de AFP.

Purtand o camasa albastra si o vesta, regele Juan Carlos, in varsta de 75 de ani, a fost preluat de o masina de la clinica madrilena La Milagrosa.

"Multumesc lui Dumnezeu, ma simt foarte bine, nu ma mai doare nimic", a spus el la iesirea din spital, scrie Mediafax.

Regele Spaniei a fost operat pe 3 martie dupa agravarea herniei de disc. Neurochirurgul care l-a operat, medicul Manuel de la Torre, a declarat ca refacerea completa va dura intre doua si sase luni. Aceasta este a saptea operatie la care a fost supus regele Spaniei in ultimii trei ani. In noiembrie-decembrie 2012, Juan Carlos a fost supus unei interventii pentru montarea unei proteze la soldul stang. In aprilie 2012, el fusese operat la acelasi sold din cauza unei luxatii suferita in Botswana, la o partida de vanatoare.

In iunie 2011, regele Spaniei a fost operat la genunchiul drept, iar in luna septembrie a aceluiasi an, pentru o problema la tendonul lui Ahile. Intr-o alta interventie, in 2012, regelui i-a fost extirpata o tumoare benigna localizata la nivelul plamanilor.

Sursa foto: Wikipedia.org

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri