Remuneratia pe 2012 a directorului general al Credit Suisse, a doua mare banca din Elvetia, Brady Dougan, a fost majorata cu 34%, la 7,77 milioane de franci elvetieni, in pofida scaderii profitului net de la 1,95 miliarde franci la 1,35 miliarde franci, transmite Bloomberg, citat de Mediafax.
Dougan a beneficiat de un salariu fix de 2,5 milioane de franci, 3 milioane de franci in numerar si actiuni, platibili in trei ani, si 2 milioane de franci sub forma de beneficii pe termen lung.

In 2011, Dougan a fost platit cu 5,82 milioane de franci.

Cel mai bine platit membru al consiliului de administratie al bancii a fost Robert Shafir, care conduce divizia de private banking si de administrare a averilor. El a castigat 10,59 milioane de franci pentru 2012, fata de 8,5 milioane de franci pentru anul precedent.

Profitul net al Credit Suisse a scazut de la 1,95 miliarde de franci la 1,35 miliarde de franci, din cauza costului unui acord de inchidere a unui litigiu si a unor cheltuieli contabile legate de datoriile proprii ale bancii.

Sursa foto: https://www.credit-suisse.com/news

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri