Fostul consultant NSA Edward Snowden, refugiat in Rusia, s-a angajat la una dintre cele mai mari companii online ruse, afirma avocatul sau, citat de New York Tmes, potrivit Mediafax.

Snowden, a carui resedinta din Rusia ramane un secret, va incepe sa lucreze de vineri la o companie online, a declarat avocatul Anatoli Kucerena.

„Nu voi dezvalui detalii, pentru ca nivelul amenintarilor structurilor guvernamentale americane ramane foarte ridicat”, a spus avocatul.

Imediat dupa ce Moscova i-a acordat azil politic timp de un an, Snowden a primit o oferta de angajare din partea retelei ruse de socializare VKontakte.

In iulie 2013, presedintele rus Vladimir Putin a sustinut ca „Rusia nu preda niciodata pe nimeni. Dar, daca doreste sa ramana pe teritoriul Rusiei, domnul Edward Snowden trebuie sa renunte la activitatile care ii afecteaza pe partenerii nostri americani”.

Putin a mai spus ca „spionajul dintre occidentali nu este treaba noastra”, atunci cand a fost intrebat despre activitatile de spionaj americane care ar fi vizat Uniunea Europeana.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri