Harta care arata la ce este priceputa fiecare tara din lume. Stiai asta despre Romania?

Fiecare tara este buna la ceva. Asta ilustreaza o harta a globului terestru, potrivit careia fiecare stat este faimos datorita unei abilitati, industrii, produs sau fel de mancare, noteaza Huffington Post.

Asadar, Romania iese in evidenta cu viteza de descarcat de pe Internet, vecinii nostri bulgarii se pricep la a trai visul american, Germania este lider mondial in "aproape de a castiga Cupa Mondiala”, Afganistan se pricepe la opiu, Chile la a ramane casatorit, Africa Centrala la Internet scump, Congo la cimpanzei, Cehia la consumul de bere, Islanda la a penetra Internetul si Hong Kong are IQ mare, potrivit listei aparute aici.

"Am decis ca vrem sa facem o harta bazata pe o cercetare interesanta si apoi am incercat sa ne dam seama ce informatii ar fi interesant de stiut", a spus unul dintre realizatorii hartii de la DogHouseDiaries.

America se afla in fruntea tarilor la numarul de laureati ai Premiului Nobel si cele mai multe decese cauzate de masini de tuns iarba. "Cea mai surprinzatoare constatare este numarul de decese legate de masina de tuns iarba. Avem probabil un produs din viata de zi cu zi intr-o tara mare, dezvoltata si cu luxul de a detine o casa cu un gazon care necesita cosit, dar cred ca este un motiv perfect pentru a preveni decesele", a spus un reprezentant DogHouseDiaries.

Creatorii hartii, William Samari, Ray Yamartino si Anvari, au adunat informatiile din mai multe surse, proces care a durat intre trei si patru luni de zile.

Citeste si:
Bătălia Internetului care vine din cer: șeful Amazon merge în...
Bătălia Internetului care...
Citeste si:
27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos
27 de idei pentru un mic...

Sursa foto: thedoghousediaries.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri