Campania antiromani se simte pe strazile Londrei: multi britanicii sunt convinsi ca venim in numar ridicat sa furam, sa cersim, sa luam ajutoare sociale nemeritate. Unii sunt insa convinsi ca succesul economic din ultimii ani se datoreaza imigrantilor.

"De cand sunt parlamentar, adica de 27 de ani, intotdeauna a existat o discutie despre imigranti. In momentul acesta este despre romani, peste doi ani va fi despre turci, peste alti trei ani va fi despre macedoneni. Atunci cand am venit eu in aceasta tara, era despre oamenii ca mine, despre indieni", ne spune Keith Vaz, membru al parlamentului britanic si seful comisiei pentru Afaceri Interne din Camera Comunelor.

Ne-a chemat la interviu intr-un restaurant-bar indian din Crickelwood, cartier de imigranti din nordul Londrei, care gazduieste o adevarata „insula” romaneasca despre care ati putut citi in episoadele trecute. Sunt multe zone ca aceasta, dar doar Crickelwood este cunoscut pentru numarul ridicat de romani.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: Om al strazii/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri