Un pasager a incercat sa detuneze un avion care zbura din Australia catre Bali

Un pasager a fost arestat in Indonezia, dupa o aparenta incercare de a deturna un avion de tip Boeing 737 al companiei Virgin care a aterizat pe un aeroport din Bali, relateaza BBC News online.

Politia a declarat pentru televiziunea indoneziana ca pasagerul a incercat sa patrunda in cabina pilotilor si sa preia controlul asupra avionului, dar ca a fost arestat ulterior.

Un purtator de cuvant al fortelor aeriene indoneziene a declarat pentru BBC ca trupe au urcat la bordul avionului. Un oficial din cadrul companiei Virgin a declarat, citat de televiziunea indoneziana, ca pasagerul era beat, iar avionul nu a fost deturnat.

Initial, armata indoneziana, citata de AFP, a anuntat ca un avion care venea din Australia a fost deturnat de pirati ai aerului si a aterizat pe Aeroportul Denpasar, la Bali, potrivit Mediafax.

"Am primit informatii potrivit carora un (avion de tip) Boeing 737-800 provenind de la Brisbane (Australia) si care venea la Bali a fost deturnat", a declarat Hadi Tjahjanto, un purtator de cuvant al fortelor aeriene, pentru postul de televiziune MetroTV.

Citeste si:
MILIARDARII care au renuntat la scoala inainte sa faca averi
MILIARDARII care au renuntat...

Sursa foto: Avion Boeing 737 Virgin/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri