BLACK FRIDAY 2015 la vacante. Vola.ro are reduceri de pana la 75% la city break-uri si vouchere de 100 de euro pentru bilete de avion, cu ocazia Black Friday, timp de o saptamana. Iata in ce orase poti da o fuga cu 89 euro sau 100 euro, avion si cazare incluse, si ce destinatii exotice costa pana in 1.000 euro.

De Black Friday, un city break la Venetia costa de la 79 euro de persoana, cu zboruri si cazare 3 nopti cu mic dejun incluse, in perioada 16-19 ianuarie 2016. Pretul city break-ului creste cu cate 10 euro in functie de hotelul ales si un numar mai mare de nopti de cazare.

Daca va atrage mai mult capitala italiana, un city break la Roma costa de la 89 euro de persoana, cu zboruri (din Bucuresti, Timisoara, Craiova, Cluj Napoca) si cazare 2 nopti cu mic dejun incluse, in perioada 16-18 februarie 2016. Pretul city break-ului crestere cu cate 10 euro, in functie de hotelul ales.

Daca aveti in plan sa mergeti la shopping, Milano poate fi cea mai buna alegere. Un city break la Milano costa de la 109 euro/persoana (avion si cazare 3 nopti, cu mic dejun), in ianuarie.

Pentru Londra, cu 129 euro, va asigurati o scurta vacanta la sfarsitul lunii ianuarie. La acest pret, sunt incluse zborurile cu avionul si 2 nopti de cazare pentru o persoana. Pretul creste in functie de hotelul ales si un numar mai mare de nopti de cazare.

Citeste si:
Biletele de avion sunt mai ieftine cu pana la 60% in ianuarie
Vola.ro: Biletele de avion...

Cu 159 euro va puteti rezerva un city break in Paris (avion+3 nopti cazare) sau Barcelona (avion+4 nopti cazare). O varianta este si Istanbul, de la 149 euro de persoana, cu bilete de avion si cazare 3 nopti, intre 15 si 18 ianurie 2016.

Vacanta de o saptamana de la 159 euro

O vacanta in Malta, la malul marii, poate fi cea mai buna alegere pentru cei care prefera destinatii mai calde in timpul iernii. Un sejur de 7 nopti in Malta costa de la 159 euro de persoana, cu zboruri si cazare incluse, in perioada 30 ianuarie-6 februarie 2016, cand temperatura medie este 12 grade Celsius.

Citeste si:
Romania, codasa Uniunii Europene la screening-ul pentru cancerul mamar
Romania, codasa Uniunii...

Sursa foto: ISchmidt/Shutterstock.com

O oferta tentanta este o vacanta de o saptamana in Dubai de la 300 euro de persoana, cu zboruri si cazare 7 nopti, in august 2016. Prin comparatie, un city break la Lisabona costa de la 339 euro/persoana, cu bilete de avion si cazare 3 nopti.

Reduceri sunt si la vacante exotice. Spre exemplu, o vacanta in Mauritius costa de la 879 euro, pentru 7 nopti de cazare, cu mic dejun. Pretul include si bilete de avion dus-intors, luna februarie 2016. Oferte sunt si pentru vacante mai lungi de o saptamana in Bali (969 euro), Seychelles (1.269 euro), Kuala Lumpur (809 euro) si Bangkok (819 euro).

La Vola.ro, reducerile de pana la 75% la city break-uri sunt valabile timp de o saptamana.

Citeste si:
Iranul a lansat rachete asupra bazelor americane din Irak
Iranul a lansat zeci de...

Sursa foto: Pressmaster/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cel mai mare retailer din Rusia a intrat in Europa