Trenul care transporta cadavrele victimelor zborului MH17 a ajuns la Harkov, unde corpurile vor fi examinate

Trenul frigorific care transporta cadavrele victimelor avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines, joi, a ajuns marti in Harkov, oras controlat de Guvernul de la Kiev, unde corpurile urmeaza sa fie examinate, relateaza AFP.

Cadavrele victimelor vor fi predate unei delegatii olandeze care le va transporta cu avionul la Amsterdam, unde vor fi identificate inainte de a fi predate familiilor, prin intermediul serviciilor din tarile lor. Trenul cu vagoane frigorifice a plecat din gara Torez, aflata sub controlul separatistilor, luni, la ora 19.00 (19.00, ora Romaniei), si inainte de a ajunge la Harkov a trecut prin Donetk, informeaza Mediafax.

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines s-a prabusit pe 17 iulie in apropierea localitatii Grabovo, la 50 de kilometri de Donetk, intr-o zona in care au loc confruntari intre fortele ucrainene si separatistii prorusi. Cursa MH17 zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur si avea la bord 298 de pasageri si membri ai echipajului. Toate persoanele aflate la bord au murit.

Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri