Negocierile dintre presedintii rus si ucrainean s-au incheiat miercuri la Minsk fara progrese concrete in vederea incheierii conflictului din estul Ucrainei, Vladimir Putin minimalizand capturarea unor militari rusi pe teritoriul ucrainean. Petro Porosenko si Vladimir Putin s-au intalnit tête-à-tête marti, timp de peste doua ore, in cadrul unui summit regional in capitala Belarusului, unde au fost prezenti si reprezentanti ai Uniunii Europene.

Te intrebi de ce discutiile dintre Petro Porosenko si Vladimir Putin despre criza din Ucraina au fost un esec total? Fotografia urmatoare cu presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, promitandu-i parca lui Porosenko ca Putin "nu musca" intr-adevar, ar trebui sa ofere o explicatie.

Petro Porosenko a evocat negocieri "dificile" si "cateva rezultate", dar care par insuficiente pentru a pune capat conflictului sangeros, care dureaza de peste patru luni, intre rebeli prorusi si forte guvernamentale in estul Ucrainei. Presedintele rus a declarat, la randul sau, ca Rusia este pregatita sa "faca totul" pentru procesul de pace din Ucraina... atunci cand acesta va demara.

Porosenko a cerut, la randul sau, "actiuni concrete" si a evocat o "foaie de parcurs" in vederea unui plan de pace menit sa puna capat confruntarilor armate, care s-au soldat cu peste 2.200 de morti in decurs de patru luni. El a afirmat ca acest plan a fost sustinut de catre toate partile prezente la Minsk, "fara exceptie".

Sursa foto: Mediafax

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri