Directorul unei fabrici a gigantului american de bauturi racoritoare Coca-Cola din Sankt Petersburg, in nord-vestul Rusiei, a fost dat disparut, au anuntat surse concordante, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

Dmitri Sosnikov, in varsta de 37 de ani, "a plecat de la serviciu pe 28 noiembrie 2014" si nu a ajuns acasa, a anuntat Comitetul local de ancheta intr-un comunicat.

Coca-Cola "confirma ca Dmitri Sosnikov, directorul fabricii de la Sankt Petersburg, nu s-a prezentat la locul de munca luni", a declarat, intr-un e-mail pentru AFP, in Statele Unite, o purtatoare de cuvant a producatorului de Coca-Cola si Fanta.

Mama directoului fabricii, care a alertat politia dupa doua zile de la disparitia tanarului, "nu stie, pana in prezent, unde se afla" acesta, potrivit Comitetului. Anchetatorii de la Sankt Petersburg, al doilea cel mai important oras din Rusia, "au lansat o verificare vizand sa stabileasca toate circumstantele" acestui incident. "Compania coopereaza total cu autoritatile si rude care sunt implicate in cautare", a dat asigurari Coca-Cola in Statele Unite, adaugand ca spera "ca acest mister va fi rezolvat rapid si va avea un final fericit".

Citeste si:
Coca-Cola a promovat o alta romanca la nivel international
Coca-Cola anunta noi...
Sursa foto: Coca-Cola, Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Retrospectiva 2019: Principalele evenimente din retail & FMCG