Un consilier al presedintelui Obama, John Podesta, va pleca de la Casa Alba in februarie, pentru a lucra cu echipa lui Hillary Clinton, o posibila candidata la alegerile prezidentiale din 2016, scria marti Wall Street Journal, citand trei surse, relateaza AFP.

Plecarea acestui consilier democrat important de la Casa Alba, confirmata de Executivul american, este interpretata ca un semnal ca Hillary Clinton se va lansa cu succes in cursa pentru presedintie, desi candidatura sa nu va fi anuntata pana in primavara, potrivit cotidianului american.

John Podesta a fost secretar general al Casei Albe in perioada 1998-2001, in timpul celui de-al doilea mandat al lui Bill Clinton, si se numara printre apropiatii fostului secretar de Stat, arata Mediafax. El s-a alaturat echipei lui Barack Obama in decembrie 2013, in special pentru a gestiona dosarul schimbarilor climatice.

Echipa lui Hillary Clinton este formata dintr-un un grup de consilieri, comitete si donatori, pregatit sa lanseze o campanie prezidentiala oficiala. Niciun alt politician democrat nu este capabil tn aceasta etapa sa o depaseasca pe Hilary Clinton, iar sondajele o prezinta ca invingatoare in fata oricarui alt candidat republican.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri