Actorul Greg Plitt, mort dupa ce a fost lovit de un tren

Actorul si instructorul de fitness Greg Plitt, cunoscut pentru aparitiile sale in filme precum "Terminator - Salvarea" si "Agentia secreta", a murit, sambata, dupa ce a fost lovit de un tren, in orasul american Burbank, potrivit variety.com.

Actorul Greg Plitt se afla cu un grup de prieteni langa calea ferata si, potrivit unor relatari de presa, filma ceva in momentul accidentului, care a avut loc la ora 16.00, ora locala. "Era imbracat tot in nengru. A venit trenul si l-am vazut impiedicandu-se peste linii. Avea o camera video in mana", a declarat un pasager pentru o televiziune locala, relateaza Mediafax.

Autoritatile au deschis o ancheta in acest caz. Greg Plitt a jucat recent in productia TV "Work Out", difuzata de postul TV Bravo si a participat si la emisiunea de tip reality TV "Friends to Lovers", difuzata tot de Bravo si care are premiera luni.

Actorul si instructorul de fitness a aparut in 2013 in drama "Grudge Match: Faceti pariurile/ Grudge Match", alaturi de Sylvester Stallone si Robert DeNiro. De asemenea, a jucat in filmele "Terminator - Salvarea/ Terminator Salvation" si "Agentia secreta/ The Good Shepherd". Greg Plitt absolvise Academia militara West Point si a lucrat ca model pentru branduri vestimentare ca Under Armour, Old Navy Jeans, dar si pentru Calvin Klein. El a aparut pe coperta unor reviste precum Maxim, Men's Fitness si Instinct Magazine.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri