O nava care ar putea avea pana 700 de imigranti la bord s-a rasturnat in Marea Mediterana, iar autoritatile italiene desfasoara o ampla operatiune de salvare, a declarat paza de coasta italiana pentru BBC News Online.

Vasul transporta "intre 500 si 700 de imigranti" si s-a rasturnat la miezul noptii, a precizat sursa citata. Pana in prezent au fost salvate 28 de persoane. Nave italiene, marina malteza si vapoare comerciale sunt implicate in operatiunea de salvare in apele libiene, la sud de insula italiana Lampedusa.

Purtatorul de cuvant al pazei de coasta italiene a declarat ca operatiunea ar putea ca in urmatoarele ore sa se concentreze pe cautarea cadavrelor. Premierul maltez Joseph Muscat a scris pe contul sau de Twitter ca exista temeri ca multe persoane au murit.

Cotidianul Times of Malta a anuntat ca imigrantii au cazut de pe nava atunci cand s-au imbulzit sa atraga atentia unei nave comerciale care trecea prin apropiere.

Sursa foto: Vito Manzari, Immigrati Lampedusa / Flickr

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri