Un avion Ryanair a fost blocat la sol in Polonia din cauza unei amenintari cu bomba

Un avion de pasageri al companiei Ryanair a fost blocat la sol, astazi dimineata, pe aeroportul Modlin din Varsovia in urma unei amenintari cu bomba, relateaza BBC News Online.

Oficialii au inchis aeroportul pentru zborurile ce urmau sa aterizeze in timp ce au inspectat aeronava, potrivit unui comunicat publicat de compania aeriana Ryanair. Aeroportul crede ca apelul telefonic a fost o farsa, adauga comunicatul, noteaza Mediafax.

"Aeroportul Modlin din Varsovia a primit un apel telefonic anonim care anunta ca un dispozitiv exploziv a fost amplasat la bordul unui avion Ryanair ce urma sa decoleze de la Modlin catre Oslo la ora locala 08.40 (09.40 ora Romaniei)", a declarat un purtator de cuvant al companiei.

"Autoritatile care se ocupa de securitatea aeroportului au ordonat verificarea imediata a aeronavei (in timp ce procesul de imbarcare nu incepuse inca) si au inchis aeroportul pentru avioanele ce urmau sa aterizeze, ca masura de precautie", a adaugat el.

Compania sustine ca se asteapta ca avionul sa primeasca permisiunea de decolare si aeroportul sa fie redeschis in scurt timp. Modlin este un aeroport mic, auxiliar, folosit de Ryanair la Varsovia.

Citeste si:
Avion aterizat de urgență după ce pilotul a fost atacat de o pisică
Avion aterizat de urgență...

Sursa foto: Senohrabek / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri