Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a intalnit vineri, in fosta regiunea ucraineana Crimeea, cu fostul premier italian Silvio Berlusconi, informeaza site-ul agentiei Reuters.

Vladimir Putin si Silvio Berlusconi, care sunt prieteni, au depus coroane de flori la un monument ridicat in memoria militarilor decedati in razboiul din Crimeea, din secolul 19. Printre victimele conflictului s-au numarat militari ai Regatului Sardinia, regiune care acum este parte a Italiei, potrivit Mediafax.

Cu aceasta ocazie, Putin i-a spus lui Berlusconi ca vrea sa afle numele militarilor italieni si sa le inscriptioneze pe monument. Dupa vizita la memorial, Vladimir Putin si Silvio Berlusconi au stat la o terasa si au discutat cu localnici de origine italiana.

Cei doi lideri politici au fost intampinati de sute de oameni, iar, la un moment dat, Vladimir Putin a luat in brate o fetita. Silvio Berlusconi este politicianul occidental cu rangul cel mai inalt care viziteaza fosta regiune Crimeea dupa anexarea de catre Rusia in 2014.

Citeste si:
Rusia isi suspenda activitatea la INF si dezvolta rachete hipersonice
Rusia isi suspenda...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Mesajul lui Putin catre Obama de Anul Nou: pacifist sau provocator?