Operatiunea fortelor franceze la Saint-Denis, declansata miercuri dimineata, in cazul atentatelor teroriste de la Paris de vineri seara, s-a incheiat, fiind retinute sapte persoane, potrivit unei surse din politie, citata de agentia de presa AFP, scrie Mediafax.

"Operatiunea (de la Saint-Denis) s-a incheiat", a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului francez, Stéphane Le Foll. "Datorita starii de urgenta decretate au fost posibile retinerile din aceasta noapte (noaptea de marti spre miercuri)", a precizat Le Foll.

El a mai anuntat ca ministrul francez de Interne va avea curand o interventie despre operatiunea din Saint-Denis, cand va oferi mai multe detalii. De asemenea, Le Foll a mai precizat ca prim-ministrul Manuel Valls a prezentat proiectul de lege privind prelungirea starii de urgenta in Franta la trei luni.

Politia franceza a informat pe Twitter ca cinci politisti au fost raniti usor in cadrul operatiunii. Ulterior, postul de televiziune BFMTV a informat ca un al saselea membru al fortelor de ordine a fost ranit. Pe de alta parte, un caine politist al fortelor speciale Raid, numit Diesel, a fost ucis in operatiunea de la Saint-Denis, a informat politia pe Twitter.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri