Potrivit revistei Valeurs Actuelles, Abdelhamid Abaaoud era foarte multumit ca a putut ajunge usor in Uniunea Europeana, gratie crizei imigrantilor, si ca putea circula liber in Spatiul Schengen, scrie Mediafax.

"Viitoarele atacuri vor provoca daune importante in districte evreiesti, vor fi perturbate scoli si transporturile", declara Abaaoud, conform unor martori. Abdelhamid Abaaoud a murit pe 18 noiembrie, intr-un schimb de focuri cu politia. Belgianul de origine marocana este considerat organizatorul atacurilor teroriste de la Paris, in care au fost ucise 130 de persoane. Sapte teroristi au murit in atentate, acestia nefiind inclusi in bilantul de 130 de morti.

Un al saselea suspect, inculpat in Belgia pentru implicare in atentatele de la Paris

Un al saselea suspect a fost inculpat de justitia belgiana pentru implicare in atentatele de la Paris, in care au fost ucise 130 de persoane, informeaza Le Figaro. Este vorba de un individ retinut joi la Bruxelles. Islamistul a fost pus sub acuzare pentru "atacuri teroriste" si pentru "participare la activitatile unui grup terorist".

Alti doi suspecti, retinuti joi in Verviers (estul Belgiei), au fost eliberati din lipsa de probe. Alti cinci islamisti sunt inculpati pentru presupusa implicare in atacurile teroriste comise la Paris pe 13-14 noiembrie, in care au fost ucise 130 de persoane.

Sursa foto: Mediafax Foto