Un avion Air France, redirectionat la Montreal in urma unei amenintari anonime

Un avion al companiei Air France care zbura pe ruta San Francisco - Paris a fost deviat spre Montréal (Canada) din motive de precautie, la decizia echipajului, din cauza unei „amenintari anonime”, a anuntat marti Air France, intr-un comunicat transmis AFP, potrivit Agerpres.

„Air France confirma ca, in urma unei amenintari anonime, echipajul cursei AF083 din 7 decembrie care efectua un zbor pe ruta San Francisco-Paris Charles de Gaulle a luat decizia, ca masura de precautie si aplicand masurile de securitate in vigoare, sa se indrepte spre aeroportul din Montréal, unde avionul a aterizat la ora locala 23.48 (marti, 04.48 GMT)”, precizeaza compania aviatica.

„Autoritatile locale vor proceda la verificarea aparatului, a pasagerilor si a bagajelor. O ancheta va fi intreprinsa de autoritati pentru a identifica originea alertei”, adauga Air France.

Putin dupa ora Frantei 08.00 (07.00 GMT), avionul inca nu decolase din nou, iar controalele erau in desfasurare, a declarat un purtator de cuvant al Air France pentru AFP.

Citeste si:
Avion aterizat de urgen╚Ť─â dup─â ce pilotul a fost atacat de o pisic─â
Avion aterizat de urgen╚Ť─â...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Interna╚Ťional »Setari Cookie-uri