Cel putin 19 persoane au murit, iar alte zeci de mii sunt fara electricitate in urma viscolului produs in sud-estul, nord-estul si centrul Statelor Unite, stratul de zapada atingand aproape 90 de centimetri in unele zone, scrie Mediafax.

La periferia orasului Washington, nivelul zapezii este de 89 de centimetri, potrivit Institutului Meteorologic american. Treisprezece persoane au murit in accidente rutiere facilitate de vremea nefavorabila in statele Arkansas, Carolina de Nord, Kentucky, Ohio, Tennessee si Virginia. O persoana a decedat in Maryland, iar trei in orasul New York, in timp ce inlaturau zapada. Alte doua persoane au murit de hipotermie in statul Virginia.

Circa 10.000 de curse aeriene au fost anulate vineri, sambata si duminica dimineata pe Coasta de Est a Statelor Unite din cauza Furtunii Jonas, care a degajat rafale de vant de pana la 70 de km/h.

Circulatia metrourilor in orasul New York a fost perturbata de viscol. Starea de urgenta a fost decretata in statele americane Georgia, Tennessee, Pennsylvania, Maryland, Kentucky, Carolina de Nord, New Jersey, New York, Virginia si Virginia de Vest, iar zeci mii de locuinte au ramas fara electricitate.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri