Patru pacienti raniti in incendiul din clubul Colectiv care erau internati in Spitalul Militar din Bruxelles vor fi externati in urma atentatelor din capitala Belgiei si urmeaza sa fie tratati ambulatoriu, a declarat marti, pentru News.ro, secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Victor Strambu.

Secretarul de stat a precizat ca de la Ministerul Afacerilor Externe s-a primit informatia ca patru pacienti romani raniti in incendiul din Colectiv care erau internati la Spitalul Militar vor primi ingrijiri in continuare, dar in ambulatoriu.

“Ministerul Sanatatii (MS) a fost informat in aceasta dupa-amiaza de catre Ministerul Afacerilor Externe despre decizia de externare a patru pacienti din grupul Colectiv - Belgia, care erau internati in cadrul Spitalului Militar «Reine Astrid», a spus Victor Strambu.

El a precizat ca starea celor patru pacienti romani este favorabila, acestia nemaifiind in situatie de urgenta medicala.

Secretarul de stat a mai spus ca deocamdata nu exista nicio informatie sau o solicitare ca acestia sa fie adusi in tara. La Spitalul Militar din Bruxelles raman in continuare internati alti doi pacienti raniti in incendiul din Colectiv.

Citeste si:
Corupția ucide din nou. Mizeria TREBUIE să iasă la suprafață (OPINIE)
Corupția ucide din nou....

Bogdan Molesag, tobosarul trupei “Up to Eleven”, ranit in incendiul din Colectiv, a scris pe pagina de Facebook ca mai multi romani au fost extertnati din Spitalul Militar din Bruxelles, in urma atentatelor de la aeroport si metrou.

“Panica in Be. Multi cetateni romani au fost externati, pentru a face loc ranitilor. Eu sunt safe, in continuare internat aici. Sa speram ca se va mai linisti situatia”, arata Bogdan Molesag.

Cel putin 34 de persoane au fost ucise si peste 130 au fost ranite in trei atentate teroriste care au avut loc marti dimineata la Bruxelles, doua dintre ele pe aeroport si una la metrou.

Premierul Dacian Ciolos a anuntat ca nu exista cetateni romani intre victimele atentatelor din Bruxelles, nici la aeroport, nici la metrou.

Citeste si:
Tarom introduce zboruri spre şi dinspre Bruxelles şi Amsterdam
Tarom introduce zboruri spre...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Patronii de la Colectiv au fost chemati la Parchetul General
Setari Cookie-uri