20 de persoane au fost ranite dupa o explozie produsa luni dupa-amiaza la bordul unui autobuz, in orasul Ierusalim, informeaza site-ul israelian Ynetnews.com.

Doua autobuze au luat foc dupa explozia produsa luni dupa-amiaza pe Bulevardul Hebron din Ierusalim, la periferia sudica a orasului impartit intre Israel si Autoritatea Palestiniana, conform Mediafax.

Cel putin 20 de persoane au fost ranite, doua fiind in stare grava, in urma atacului terorist.

In luna ianuarie, Franta a anuntat ca va demara demersuri in vederea pregatirii unei conferinte internationale cu scopul de a relansa procesul de pace israelo-palestinian in cadrul solutiei cu doua state, a anuntat Laurent Fabius, seful diplomatiei franceze, relateaza Reuters in pagina electronica.

In cazul unui esec al acestei initiative, Franta va recunoaste Palestina ca stat cu drepturi depline, a avertizat ministrul francez al Afacerilor Externe intr-un mesaj adresat corpului diplomatic. Ultimele negocieri de pace directe dintre Israel si Autoritatea Palestiniana (AP), sub egida Statelor Unite, nu au condus la vreun acord, in aprilie 2014, iar de atunci se afla intr-un punct mort.

Citeste si:
Evenimente care au marcat diplomatia romaneasca in 2019
Diplomatia romaneasca in...
Sursa foto: 11Prazis / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Principalele evenimente care au marcat lumea in anul 2015