Majoritatea am trecut prin neplacuta situatia in care atunci cand ne cumparam un "ice coffee", dupa doar cateva inghitituri ne trezeam ca din componenta cafelei am mai ramas doar cu cuburile de gheata, scrie Business Insider.

O femeie incearca sa puna capat acestor momente enervante prin intentarea unui proces impotriva lantului de cafenele Starbucks. Compania se confrunta cu un proces de 5 milioane de dolari, care are ca motiv principal cantitatea de gheata pe care lantul de cafelenele o foloseste pentru realizarea bauturilor.

Procesul a fost intentat de catre Stacy Pincus. Site-ul de stiri NBC declara ca lantul de cafenele este acuzat ca a incercat sa creasca profitabilitatea de pe urma bauturilor prin adaugarea unei cantitati mai mari de gheata.

De exemplu, atata timp cat pentru o bautura Venti, reclama prezinta faptul ca aceasta contine 680 de grame din bautura respectiva, clientul va primi de fapt 396 de grame din bautura, restul continutului fiind reprezentat de cuburile de gheata. Acest lucru a condus la acuzatiile privind reclama falsa.

Prin acest proces se doreste sa se faca dreptate pentru milioanele de clienti care au cumparat o bautura rece in ultimii 10 ani.

Sursa foto: Sergey Kohl, Shutterstock

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri