UPDATE: Crucea Rosie a ridicat planul implementat in caz de catastrofa la ora 21.15 a Romaniei. Avionul companiei SAP, a carui pilot a anuntat alerta cu 20 de minute inainte de aterizare, a aterizat in siguranta iar pasagerii au fost evacuati. The Telegraph declara ca ambele avioane au aterizat in siguranta.

Intre timp, informatia a fost confirmata de catre procuratura federala. "Masuri severe au fost implementate miercuri la aeroportul din Bruxelles, iar organele relevante au primit informatii despre o amenintare, care este luata in serios", a declarat purtatorul de cuvant al procuraturii federale, Eric van der Sypt, conform News.ro.

De asemenea, pompierii au intervenit la fata locului.Belgienii sunt in stare de alerta din 22 martie, cand doi jihadisti ai Statului Islamic s-au detonat in terminalul de plecari ai aeroportului Zaventem din Bruxelles. Atentatul terorist din martie, soldat cu moartea a 32 de persoane si ranirea catorva sute, a determinat implementarea unor masuri de securitate suplimentare.

Sursa foto: pbombaert/Shutterstock.com