Hillary Clinton: Presedintele nostru va fi Donald Trump. Cred ca suntem mai puternici impreuna

Democrata Hillary Clinton si-a recunoscut infrangerea in alegerile prezidentiale si a declarat ca urmatorul presedinte al Statelor Unite va fi Donald Trump. Desi a castigat votul popular, fostul secretar de stat a precizat ca respecta complet principiul constitutional al unei tranzitii de putere pasnice si recunoaste rezultatele acestor alegeri prezidentiale.

”Seara trecuta l-am felicitat pe Donald Trump si m-am aratat dispusa sa lucrez impreuna cu el pentru binele acestei natiuni”, a declarat Hillary Clinton pe scena din hotelul Peninsula, informeaza news.ro.

Clinton a fost intampinata cu ropote de apluaze de toti angajatii campaniei democrate, care au adus-o la un pas de Casa Alba.

”Va multumesc tuturor, va multumesc ca sunteti aici. Stiu ca acesta nu este rezultatul pe care l-am dorit si imi pare rau pentru asta, dar ma simt mandra si plina de recunostinta pentru aceasta campanie si pentru tot ce am reusit sa construim impreuna. Voi reprezentati ce are mai bun America. Unul dintre cele mai bune momente din viata mea a fost sa fiu candidata voastra”, a precizat fostul secretar de stat in fata angajatiilor campaniei democrate.

Hillary Clinton a fost insotita pe scena de fostul presedinte Bill Clinton, precum si de Chelsea Clinton.

Citeste si:
Donald Trump, hudiuit de un stadion intreg la un meci de baseball
Donald Trump, hudiuit de un...

Democrata a recunoscut ca este dezamagita de rezultatele alegerilor prezidentiale, dupa ce a pierdut votul electorilor in favoarea lui Donald Trump.

”Este o situatie dureroasa si va continua sa fie pentru o perioada lunga de timp. Campania noastra a fost despre construirea unei tari mai tolerante... iar eu cred in America si mereu voi crede in America”, a precizat Hillary Clinton.

Democrata a fost invitata pe scena de partenerul de campanie Tim Kaine.

”Sunt mandru de Hillary Clinton. Sunt mandru pentru ca ea a fost si este in continuare o femeie care a facut istorie intr-o natiune unde este atat de greu ca o femeie sa fie aleasa intr-o functie publica. Stim ca ar fi facut istorie ca presedinta a Statelor Unite”, a declarat Tim Kaine.

Citeste si:
Donald Trump: "Ne vedem peste patru ani"
Donald Trump: "Ne vedem peste...

Senatorul de Virginia s-a declarat fericit ca prezidentiabila democrata a reusit sa castige votul popular, obtinand mai multe sufragii pe plan national decat Donald Trump.

Sursa foto: Evan El-Amin / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri