Democrata Hillary Clinton si-a recunoscut infrangerea in alegerile prezidentiale si a declarat ca urmatorul presedinte al Statelor Unite va fi Donald Trump. Desi a castigat votul popular, fostul secretar de stat a precizat ca respecta complet principiul constitutional al unei tranzitii de putere pasnice si recunoaste rezultatele acestor alegeri prezidentiale.

”Seara trecuta l-am felicitat pe Donald Trump si m-am aratat dispusa sa lucrez impreuna cu el pentru binele acestei natiuni”, a declarat Hillary Clinton pe scena din hotelul Peninsula, informeaza news.ro.

Clinton a fost intampinata cu ropote de apluaze de toti angajatii campaniei democrate, care au adus-o la un pas de Casa Alba.

”Va multumesc tuturor, va multumesc ca sunteti aici. Stiu ca acesta nu este rezultatul pe care l-am dorit si imi pare rau pentru asta, dar ma simt mandra si plina de recunostinta pentru aceasta campanie si pentru tot ce am reusit sa construim impreuna. Voi reprezentati ce are mai bun America. Unul dintre cele mai bune momente din viata mea a fost sa fiu candidata voastra”, a precizat fostul secretar de stat in fata angajatiilor campaniei democrate.

Hillary Clinton a fost insotita pe scena de fostul presedinte Bill Clinton, precum si de Chelsea Clinton.

Democrata a recunoscut ca este dezamagita de rezultatele alegerilor prezidentiale, dupa ce a pierdut votul electorilor in favoarea lui Donald Trump.

”Este o situatie dureroasa si va continua sa fie pentru o perioada lunga de timp. Campania noastra a fost despre construirea unei tari mai tolerante... iar eu cred in America si mereu voi crede in America”, a precizat Hillary Clinton.

Democrata a fost invitata pe scena de partenerul de campanie Tim Kaine.

”Sunt mandru de Hillary Clinton. Sunt mandru pentru ca ea a fost si este in continuare o femeie care a facut istorie intr-o natiune unde este atat de greu ca o femeie sa fie aleasa intr-o functie publica. Stim ca ar fi facut istorie ca presedinta a Statelor Unite”, a declarat Tim Kaine.

Senatorul de Virginia s-a declarat fericit ca prezidentiabila democrata a reusit sa castige votul popular, obtinand mai multe sufragii pe plan national decat Donald Trump.

Sursa foto: Evan El-Amin / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri