De asemenea, Trump l-a criticat dur si pe senatorul socialist Bernie Sanders, pe care l-a acuzat ca a facut un pact cu diavolul atunci cand a renuntat la cursa prezidentiala in favoarea contracadidatei sale, conform News.ro.

”El a facut un pact cu diavolul. Ea este diavolul”, a sustinut prezidentiabilul republican.

Intre timp, miliardarul este atacat atat de democrati, cat si de republicani, pentru comentariile facute in legatura cu parintii soldatului musulman american Humayun Khan, care a murit in razboiul irakian.

Respectatul senator republican John McCain a sustinut ca Trump nu are niciun drept de a-i defaima ”pe cei mai buni dintre noi”, facand referire la soldatul Humayun Khan, care si-a pierdut viata in razboiul irakian din 2004, la varsta de 27 de ani. De asemenea, McCain, un veteran al razboiului vietnamez, a fost chiar el in trecut tinta criticilor lui Donald Trump, care a sustinut ca un eroul de razboi nu este un soldat american capturat in lupta. In schimb, McCain a fost prizonier de razboi al soldatilor comunisti vietnamezi timp de sase ani, fiind torturat de repetate ori in acea perioada.

Parintii soldatului american musulman, Khizr si Ghazala Khan, l-au acuzat pe candidatul republican ca a lansat un atac vicios.
Trump a cauzat controverse atunci cand a sustinut ca Ghazala Khan nu a putut sa vorbeasca in cadrul Conventiei Democrate pentru ca ar fi o femeie musulmana asuprita de sotul ei.

Sursa foto: Christopher Halloran / Shutterstock