Presedintele francez Francois Hollande i-a raspuns din nou, sambata, omologului sau american Donald Trump, dupa ce acesta a criticat capitala franceza, dand asigurari ca ”lumea iubeste Parisul” si ca ”nimeni nu o poate decuraja sa vina aici”, relateaza AFP.

”Parisul este un oras de exceptie prin importanta populatiei sale, prin frumusetea patrimoniului sau, prin diversitatea siturilor sale, prin stralucirea sa internationala”, a subliniat seful statului francez cu ocazia unei ceremonii la Paris, potrivit News.ro. ”Franta este mandra sa primeasca lumea la Paris, lumea care continua sa vina, fidela istoriei Parisului, culturii de la Paris”, a insistat el, la intrarea in Primaria Parisului.

”Lumea iubeste Parisul, nimeni nu o poate descuraja sa vina aici si nimic nu va putea sa opreasca aceasta vointa a lumii de a fi prezenta la Paris”, a continuat Francois Hollande. La sfarsitul lui februarie, presedintele american aprecia ca ”Parisul nu mai este Paris”, citand una dintre cunostintele sale, un anumit Jim, care nu ar mai pune piciorul in capitala franceza, intr-o pledoarie in favoarea politicii sale cu privire la imigratie in care dadea Franta, Suedia si Europa, in general, drept contraexemple.

Intr-o vizita la Disneyland Paris, a doua zi, presedintele francez i-a propus deja sa-i ofere un bilet in parcul de atractii lui Donald Trump, insa fara sa-i spuna numele, pentru a ”intelege ce este Franta”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri