Un pranz in compania miliardarului Warren Buffett a fost adjudecat pentru o suma de peste 2,6 de milioane de dolari, vineri seara, intr-o licitatie de caritate, informeaza CNN.

Castigatorul editiei din acest an a licitatiei de caritate "Power Lunch with Warren Buffett", care a dorit sa ramana anonim, a oferit suma de 2.679.001 de dolari, scrie News.ro.

Acesta este cel de-al 18-lea an in care Warren Buffett se ofera sa ia pranzul cu castigatorul licitatiei, in beneficiul organizatiei de caritate Glide din San Francisco, care ofera, intre altele, ingrijire medicala, alimente si programe de vara dedicate tinerilor, pentru locuitorii din Bay Area care au nevoie de ajutor.

Warren Edward Buffett, nascut pe 30 august 1930, este un magnat si filantrop american, considerat unul dintre cei mai influenti investitori din lume. In martie 2017, a fost inclus pe locul al doilea in topul celor mai bogate persoane din Statele Unite, si pe locul al patrulea in clasamentul cemor mai bogati oameni din lume. Potrivit Forbes, averea lui este estimata in prezent la 76,2 miliarde de dolari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri