Un baiat in varsta de 18 ani a fost arestat sambata la Dover, de Politia din Kent, in legatura cu atentatul de vineri de la metroul din Londra, anunta fortele de ordine, relateaza BBC News.

Barbatul a fost retinut sambata dimineata in zona portului Dover de Politia din Kent, potrivit News.ro.

El a fost arestat in baza ”sectiei 41” a Legii terorismului (Terrorism Act) si era retinut la un post de politie.

Comisarul adjunct de la Politia Metropolitana Neil Basu a apreciat ca este vorba despre o arestare ”semnificativa”, insa a anuntat ca nivelul alertei teroriste ramane la ”critic”.

Treizeci de persoane au fost ranite vineri dimineata in explozia unui dispozitiv exploziv artizanal plasat intr-o rama de metrou, in statia Pearsons Green, intr-un cartier bogat in sud-vestul Londrei.

In fotografii postate pe Twitter apare o galeata alba, pe cale sa ia foc, intr-o punga pentru congelare de la supermarketul Lidl, din care ies fire electrice, intr-un vagon de metrou, in apropiere de usile automate.

Sursa foto: Prazis Images / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri