Subsidiara rusa a retailerului francez Auchan a anuntat vineri lansarea unei investigatii interne dupa ce pe rafturile magazinelor s-au gasit produse suspecte contrafacute cu emblema FIFA (Federatia Internationala de Fotbal), transmite Reuters.

"Toate produsele cu probleme au fost retrase din toate magazinele lantului Auchan. Furnizorii vor trebui sa dea detalii privind produsele implicate", a anuntat compania franceza, intr-un e-mail trimis Reuters, scrie Agerpres.

Produsele au fost trimise spre examinare autoritatilor competente, a precizat Volk. Un purtator de cuvant al Ministerului de Interne din Rusia, Irina Volk, a declarat pentru agentia de presa Itar-TASS ca detinatorii drepturilor de copyright au inregistrat pagube de peste 500.000 de ruble (8.461 dolari) in urma vanzarii produselor contrafacute.

Si Federatia Internationala de Fotbal a anuntat ca lucreaza cu autoritatile vamale din intreaga lume pentru a contracara circulatia produselor contrafacute cu emblema FIFA Vara viitoare, Cupa Mondiala de Fotbal se va desfasura in Rusia, in 11 orase, inclusiv Moscova, St. Petersburg si Soci.

Retailerul Auchan este prezent in Rusia din 2002, unde detine 88 de magazine. Auchan Romania are aproximativ 10.000 de angajati, portofoliul sau cuprinzand 33 de hipermarketuri, iar cifra de afaceri cu taxe depaseste 1,2 miliarde de euro, in 2016.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri