Fiul fostului vicepresedinte Joe Biden, Hunter, a lucrat in trecut cu omul de afaceri roman Gabriel Puiu Popoviciu care a fost condamnat definitiv, in urma unei investigatii asupra afacerilor din domeniul real-estate, informeaza Fox News.

Afacerile lui Hunter Biden au devenit o problema, intrucat presedintele Trump a cerut investigarea afacerilor derulare de acesta in Ucraina, China si alte tari.

Afacerile lui Hunter Biden au prosperat in timpul celui de-al doilea mandat ca vicepresedinte al tatalui sau si a inceput sa se asocieze cu personalitati considerate suspicioase de catre Statele Unite sau aliatii sai, potrivit The New York Times.

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost condamnat definitiv, in luna august 2017, la sapte ani de inchisoare, pentru tranzactionarea la un pret subevaluat a unui teren de 224 de hectare de la Universitatea de Stiinte Agronomice Bucuresti (USAMV).

Decizia a fost luata de judecatorii instantei supreme, iar prin condamnarea aplicata, magistratii au redus pedeapsa primita de omul de afaceri, in prima instanta, la Curtea de Apel Bucuresti, cand a primit noua ani de inchisoare. In acelasi dosar a fost condamnat si fostul rector al Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, Ioan Niculae Alecu primind sase ani de inchisoare pentru abuz in serviciu.

Teleorman, dincolo de...
Citeste si: Tanarul din Teleorman care tine in viata un mestesug traditional

Sursa foto: ANGELO BREZOIANU / AGERPRES FOTO

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Investitorii italieni cer intoleranta maxima pentru coruptie