Fostul presedinte american Barack Obama spune ca femeile sunt lideri mai buni decat barbatii, iar daca fiecare tara din lume ar fi condusa de o femeie ar exista o imbunatatire generala a nivelului de trai.

Aflat in Singapore, el a spus ca femeile nu sunt perfecte, dar sunt "indiscutabil mai bune" decat barbatii, relateaza BBC, conform Ziare.com.

Obama a precizat ca majoritatea problemelor din lume provin de la "oameni batrani, in mare parte barbati, care se agata de putere".

De asemenea, fostul locatar al Casei Albe a vorbit si despre polarizarea politica si utilizarea mijloacelor de socializare pentru a raspandi stiri false.

"(...) femeilor, vreau sa stiti ca nu sunteti perfecte, dar ce pot sa spun e ca indiscutabil sunteti mai bune decat noi (barbatii)", a afirmat Barack Obama la un eveniment privat in Singapore.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri