Papa Francisc a indemnat familiile sa renunte la utilizarea telefoanelor in timpul mesei: E liniste ca in timpul slujbei, dar nimeni nu comunica

Papa Francisc a indemnat duminica oamenii sa vorbeasca unii cu ceilalti in timpul mesei si sa nu-si mai foloseasca telefoanele mobile, mentionand exemplul lui Iisus, al Mariei si al lui Iosif drept model pe care familiile il pot urma, potrivit Reuters.

Acestia ''se rugau, munceau si comunicau unii cu ceilalti'', a spus papa Francisc adresandu-se credinciosilor prezenti in Piata Sfantul Petru pentru a lua parte la rugaciunea saptamanala ''Angelus'', scrie Agerpres.

"Ma intreb daca voi, in familiile voastre, stiti cum sa comunicati sau sunteti precum copiii aceia care, atunci cand sunt la masa, vorbesc toti pe telefonul mobil... e liniste ca in timpul slujbei, dar nimeni nu comunica", a spus suveranul pontif.

"Trebuie sa incepem sa comunicam din nou in familiile noastre", a adaugat papa Francisc. "Tati, parinti, copii, nepoti, frati si surori, aceasta este o sarcina pe care sa vi-o asumati astazi, in ziua dedicata Sfintei Familii"

Citeste si:
Premieră istorică: Papa Francisc face o vizită în Irak
Premieră istorică: Papa...
Sursa foto: softdelusion66 / shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri