Fortele de ordine iraniene au tras cu munitie de razboi si gaze lacrimogene in manifestantii care s-au strans duminica la Teheran pentru a protesta fata de doborarea unui avion de pasageri, potrivit unor inregistrari postate pe retelele de socializare si verificate de Associated Press.

Inregistrari, trimise Centrului pentru Drepturile Omului din Iran si verificate de The Associated Press, arata un grup de protestatari fugind dupa ce fortele de securitate au tras cu gaze lacrimogene.

O alta inregistrare arata o femeie care este carata pe brate de alte persoane, iar pe pamant se poate observa o dara de sange. Oamenii din jur se aud spunand ca femeia a fost impuscata in picior. "Sangereaza nonstop", afirma o persoana.

Fotografii si inregistrari video arata balti de sange pe trotuare. Hossein Rahimi, seful Politiei de la Teheran, a negat ca fortele de ordine ar fi deschis focul asupra protestatarilor, spunand ca "politia a tratat cu rabdare si toleranta oamenii care s-au strans" pentru a manifesta. Insa ordinea la proteste nu a fost asigurata doar de politie, pe strazi fiind prezenti si membri ai Gardienilor Revolutiei.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri